Вашите отзиви и препоръки

banev
Мнения: 77
Регистриран: 19 ное 2018, 08:29

Вашите отзиви и препоръки

Мнение от banev » 20 ное 2018, 13:27

„Книга за гости“ на Национално движение „ЛЪВ“.

Потребителски аватар
Hatsheрsut
Мнения: 1
Регистриран: 19 апр 2019, 21:22

Re: Вашите отзиви и препоръки

Мнение от Hatsheрsut » 21 фев 2020, 06:41

Здравейте :)

Харесвам и одобрявам вашата идеология и ви пожелавам успех!
Виждам, че вече имате фейсбук-страница, използването на социалните мрежи за пропаганда не трябва да се пренебрегва, то не само е безплатно, но е и ефективно. Хубаво е да създадете и една фейсбук-група към страницата. Разликата между фейсбук-страниците и групите е, че при страниците инициативата за публикациите е на администраторите, а при групите инициативата е у всички членове.

По отношение на форума и сайта - дизайна на сайта ви е много добър, личи си, че е професионално изработен.
По отношение на форума - ние в Българския националистически форум използваме SMF, a вие използвате друга платформа - phpBB. С вашата платформа съм запознат само като обикновен потребител, докато от SMF имам впечатления не само като като потребител, но и като модератор, и като администратор.
Прави ми впечатление, че версията на платформата ви е стара - 3.2 (поне това виждам в долната част на страницата), а вече има версия phpBB 3.3
Редовното обновяване на форумния софтуер за мен е нещо задължително и не би трябвало да се жертва заради естетиката. Имам предвид, че ако шаблона ви не поддържа новата версия 3.3 е по-добре да го смените с друг, отколкото да карате със стара версия на софтуера. Говоря и от собствен опит - миналата година бях намерил един много хубав шаблон за нашия форум, който обаче не работеше с по-новата версия на софтуера и заради шаблона не бях обновявал платформата 9 месеца.
Друго, което мога да кажа за вашия форум е, че шаблонът ви е в хармония със сайта, в това отношение изборът ви е много добър. Би трябвало обаче да проверите за допълнителни модули, които разширяват функционалността на форума, примерно за вграждане на видеоклипове, календар, галерия със снимки и т.н.
В други форуми с phpBB съм виждал такива разширения на функционалността. Ако намерите такива, би било добре да ги инсталирате.
А по отношение на активността чудеса не могат да се очакват - конкуренцията на фейсбук е жестока, но все пак се надявам в бъдеще хората да се преориентират отново към форумите.
Изображение

Отговори